Mijn aanbod

Stralend en krachtig
Meer plezier en passie
Innerlijke rust
Gezien en gehoord worden op een manier die bij jou past
Een schitterende uitstraling
En lekker heupwiegen natuurlijk!
Krachtig én vrouwelijk worden samen met andere vrouwen!
En eindelijk (weer) op de eerste plaats!

De Kunst van Vrouw Zijn is een weg die je gaat. Mijn programma’s wijzen je de weg naar een leven van gezondheid en geluk, van binnen en van buiten. Voorzien van tools die jou op elk gewenst moment in contact brengen met jouw vrouwelijke energie, kracht en essentie. En die zorgen voor een magnetische uitstraling. Onderweg ga je merken dat je de Vrouwelijke Essentie gaat belichamen. En dan wordt alles anders, voorgoed.

De Vrouwencirkels van De Kunst van Vrouw Zijn zijn voor iedere vrouw die samen met andere vrouwen wil ervaren hoe zij kan leven vanuit haar vrouwelijke kracht en essentie.

Vrouwencirkel I
Hier begint het….We leren contact maken met ons centrum van vrouwelijke kracht, energie en creatie. We merken dat we binnen 10 seconden onze levendigheid en aantrekkingskracht kunnen verhogen en hoe we tegelijkertijd zachter én krachtiger kunnen worden. Dit heeft positief effect op al ons doen en laten, en op al onze contacten. We leggen een nieuwe bodem in ons lijf en leven, waardoor we werkelijk onszelf kunnen worden. De eerste in ons eigen leven.

Vrouwencirkel II
Hier gaan we verder op de ingeslagen weg van De Kunst van Vrouw Zijn. We verdiepen het contact met onszelf, waardoor ons zelfvertrouwen en zelfrespect verder toeneemt, en snel ook. We voelen ons steeds vertrouwder met ons hart, lichaam en ziel. Er is weer ruimte voor genieten en sensualiteit. Het begint mensen op te vallen dat we er een stuk jonger uitzien. Onszelf ook trouwens:). Onze uitstraling wordt zo mooi en stevig, dat onze grens aangeven als vanzelf gaat. Er wordt naar ons geluisterd en we worden gezien.

Vanaf najaar 2015 biedt De Kunst van Vrouw Zijn ook online programma’s.

Kom je er niet uit, maak dan eerst kennis met me en ontdek of en wat De Kunst van Vrouw Zijn voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>