Rise of the Divine Feminine

Vrouwelijke energie voor de aarde

Mocht je je – net als ik – de afgelopen week niet helemaal goed hebben gevoeld, dat kan kloppen. Er was nogal wat gaande. Nieuwe maan in aantocht (20 maart), Pluto-Uranus vierkant, plus een zonsverduistering in samenstand met zes vrouwelijke planeten. En dan op 21 maart de lente-equinox.

Incarnatie van het Vrouwelijke
Het was een zware week, met zware energie.  Niet alleen ik dweilde de week door, mijn 16-jarige dochter was ook steeds doodmoe en ging uit zichzelf vroeg naar bed:) Het goede nieuws is: dit alles leidt tot de incarnatie van het vrouwelijke. Er breken betere tijden aan.  Voor nu: wees zacht voor jezelf, omring je met mooie en zachte dingen, steek kaarsen aan en verbind je met het Vrouwelijke.

De week van 15-21 maart 2015 is de voorbereiding op de lente EQUINOX, een belangrijk astrologisch moment. Op 16 maart vindt de zevende en laatste Pluto-Uranus vierkant plaats, de planeten die zorgen voor alle heftigheid en verandering van de afgelopen maanden en jaren. Vlak voor de equinox is er een zonsverduistering tijdens de nieuwe maan, in een samenstand met zes vrouwelijke planeten, en al deze gebeurtenissen tesamen vormen een belangrijk moment van transformatie en incarnatie van het vrouwelijke: de energieen van vergeving, compassie, sensualiteit, vruchtbaarheid en liefde.”

Bron: Ton van der Kroon

Wat heb jij gemerkt de afgelopen week? Laat het hieronder weten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Rise of the Divine Feminine

  1. Petra schreef:

    Net als jij en je dochters, moe en dweilend door mijn dagen heen met zlefs anderhalve dag ziek thuis. Het is wat met die maan! En dan ben ik astrologisch gezien ook nog een maanmeisje :-)

    • beheerder schreef:

      He maanmeisje! Er breken betere tijden aan. De komende weken tot volle maan kunnen we ons weer volop opladen. Ik merk het nu al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>